Cautare

5994 de rezultate pentru "meciuri sambata 03 10 2009" (2.69 secunde)
Finantele doljene au încasat sâmbata si duminica de zeci de ori mai putin decât în doua zile lucratoare.
Filmele de weekend raman o constanta a programului TVR 3, care propune telespectatorilor sai productii romanesti, difuzate sambata seara, de la 22.00, dar si "Filmele de langa noi", realizate de vecinii geografici ai Romaniei, duminica, de la aceeasi ora.
membrilor CEx ca sa evolueze in Liga I Divizionara secunda Gaz Metan Severin se pregateste in tacere pentru meciul de sambata, de la ora 11.00, de pe "Municipal", cu Juventus Bucuresti, ultimul din acest an competitional, sezon in care ar putea sa scrie istorie.
Belgia, Elvetia, Islanda Sambata 8 septembrie Elvetia - Islanda (19,00) Grupa 3: ... Spania, Anglia, Croatia Sambata 8 septembrie Anglia - Spania (21,45) Seria B Grupa 1: ... Austria, Bosnia-Hertegovina, Irlanda de Nord Sambata 8 septembrie Irlanda de Nord - Bosnia-Hertegovina (16,00) Grupa 4:
Romeo si Julia Saleno canta impreuna de mai bine de 10 ani. ... Mures), Palatul Culturii Sambata, 25 mai 2013, ora 19:00, OTOPENI (Jud.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
Programul este intre orele 10, 00 si 19, 00 si intrarea este libera. ... vineri , sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Stan Anuta din Sapanta, jud.
Ar putea fi emis cod portocaliu Ion Sandu, directorul ANM, a anuntat, vineri, in cadrul Comitetului de Urgenta intrunit la Palatul Victoria, ca in noaptea de vineri spre sambata este posibil sa fie instituit cod portocaliu deninsori si viscol in mai multe judete.
Meteorologii au emis sambata dimineata o informare de Cod Galben de ninsori moderate cantitativ in nord si centrul tarii si precipitatii mixte abundente in nord-est, precum si de viscol in zona montana, valabila de sambata,12 noiembrie, ora 23:00, pana duminica, 13 noiembrie, ora 22:00.
Dupa CODUL PORTOCALIU si GALBEN de ploi de vineri si sambata, vremea se schimba complet: ... Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit si pentru sambata codurile de canicula, iar pentru sambata seara si diminica dimineata a emis o atentionare meteo de instabilitate atmosferica.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
Ploi si temperaturi scazute, vineri si sambata Meteorologii vin cu vesti foarte bune pentru noaptea de INVIERE. Dupa ce vineri am avut parte de ploi si teperaturi mai scazute, de sambata totul revine la normal. Sambata vor fi peste 20 grade Celsius.
- Sambata, 14 Martie 2020 Mai racoros Temperatura minima: ... 41la suta - sambata, 21 Martie 2020 Mai frig Temperatura intre -2 grade C si 16 grade C Precipitatii:
Traficul rutier va fi restrictionat in centrul Capitalei, sambata si duminica, cu ocazia organizarii "Zilelor Bucurestiului", Bulevardul Unirii si Bulevardul Libertatii fiind inchise sambata.
Si uite ce a patit Adrian Nastase In timp ce Ponta lupta si lupta sa coabiteze, in numele "stabilitatii" tarii Traian Basescu si-a aparat din nou sambata cauza electorala - referendumul pentru Parlament unicameral - atacandu-i inca o data pe liderii USL, fara a-i nominaliza insa.
Politistii de la Brigada Rutiera au depistat sambata, in cadrul unei actiuni desfasurate la nivel national pentru combaterea vitezei excesive, care a durat cinci ore, peste 6.500 de soferi care au depasit viteza legala, recordul fiind inregistrat de un barbat din Bucuresti, care circula cu 208 km/h.
Cabinetul Boc a adoptat, in cursul zilei de sambata 29 august a.
Juniorii craioveni se afla in fata unei noi provocari, sambata si duminica urmand sa se desfasoare prima editie a Cupei Constructorul 2012, care se adreseaza copiilor nascuti in 2001 si 2002.
Duminica, 29 iunie, sunt programate alte doua meciuri din optimile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie - 13 iulie), informeaza Agerpres. ... COSTA RICA (locul 1 Grupa D) - GRECIA (locul 2 Grupa C), la Recife Rezultatele meciurilor de sambata :
Cele patru meciuri din "sferturile de finala" ale Coppa del Mondo - Brazilia 2014 au inceput ieri, vineri - 4 iulie, cu partida GERMANIA - FRANTA (ora 19.00, a Romaniei;
google-analytics.com